- Suarez er et geni

Steven Gerrard beskriver Luis Suarez som et geni, etter uruguayanerens ligakamp nummer 100 for Liverpool.

Suarez feiret 100 ligakamper for de røde med å score det første, stå for målgivende ved det andre og skaffe straffespark til det tredje i 3-0 seieren over Southampton.

- Dette var en viktig seier for oss, og Luis viste nok en gang at han er et geni, uttaler lagkaptein Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Folk har snakket om at han har gått fem kamper uten å score, men hans bidrag til laget har vært der hele tiden. Han er veldig uegoistisk. Han har tidvis blitt bedt om å spille ute på kanten, og har vist hvilken stor spiller han er, fortsetter Gerrard.

- Han terroriserte forsvarsspillerne selv i perioden da han ikke gjorde mål, og skapte målsjanser for oss. Han feiret 100 ligakamper med stil. Hans scoringsrate er fenomenal.

- Alle spisser opplever perioder der de ikke scorer, men nå var han tilbake på scoringslista og forhåpentligvis scorer han mange flere i tiden som kommer.

- Han leverte en kvalitetsavslutning ved den første scoringen, han slo en flott målgivende pasning til Raheem ved den andre og han vant straffesparket i forkant av den tredje, noe som bare understreker hvor mye trøbbel han stelte i stand for Southampton gjennom hele kampen.