- Suarez kommer ikke til å forandre seg

Jamie Carragher tror ikke Luis Suarez kommer til å forandre seg. Liverpool kan bli lettet dersom Real Madrid eller Barcelona legger inn bud på spilleren.

- Han har mistet fokus, og jeg tror ikke han vil forandre seg. Han vil alltid ha en tendens til å selvdestruere, skriver Jamie Carragher i sin faste spalte i Daily Mail.

- Jeg sitter med følelsen av at Liverpool vil bli lettet dersom det kommer inn et bud som er høyt nok. Hvis de blir tilbudt et lukrativt beløp, er jeg overbevist om at Luis Suarez blir solgt. Man kan lure på om Barcelona og Real Madrid har blitt skremt av hva de så i Natal, men det er ingen tvil om at hans fremtid vil bli en stor sak

- Han har vært en fremragende spiller og det er derfor supporterne har fortsatt å støtte ham. Men nå tror jeg til og med fansen innser at de siste kontroversene vil være noe klubben vil være tjent med å ikke bli assosiert med.

- Og det er jo dette som er problemet med Luis. Til tross for at han er ekstremt begavet, vil disse tingene bare fortsette å prege karrieren hans.

- Luis er ikke lik Charles Itandje, Kamerun-keeperen som Liverpool sparket i 2009 etter dårlig oppførsel på Hillsborough-minnestunden. Itandje var ikke god. Han hadde dårlig holdning og kom aldri til å spille. Man kan ikke si det samme om Luis, men det kommer til et poeng hvor nok er nok.

Luis Suarez har nå vært involvert i tre biteepisoder på fire år.

- Det er rett og slett sært. Jeg jobbet med Luis hver eneste dag i to og et halvt år. Når du tilbringer så mye tid i hans selskap, vil du slite med å begripe at han er i stand til å begå så mange latterlige ugjerninger.

- Han er i hovedsak en stille fyr. Han er ikke en som forsøker å gjøre opp med noen på treningsfeltet dersom det ikke går hans vei. Han er ikke altfor aggressiv og er heller ingen bølle. Hans ønske om å vinne er meget sterk, men det er ikke ulikt mange andre topp profesjonelle.

- Han er en spesiell fotballspiller fordi han scorer utrolige mål, hans ferdigheter, utrolige fysiske evner og entusiasme, Han presser seg selv til det ytterste, men det betyr ikke at vi skal akseptere øyeblikk av galskap.

- Luis vil være fortvilet i dag. Da han bet Branislav Ivanovic i 2-2-kampen mot Chelsea i april 2014, kunne vi i dagene og ukene etterpå se hvor påvirket han var av det. Han var helt knust, og det var også hans kone Sofia.

- Jeg er ikke ute etter å forsvar ham. Jeg gjorde ikke det da han støtte sammen med Ivanovic, og jeg forandrer ikke syn nå. Luis' handlinger har vært skammelige, og det trosser troen på at han kan oppføre seg som han var på lekeplassen igjen etter alt Liverpool har gjort for ham.

- Signalene forrige sesong var oppmuntrende. Han fikk bare seks gule kort og dro fordel av filosofien Brendan Rodgers kaller "match management". Han ønske at spillerne forholder seg rolig hele tide.

- Dr Steve Peters drar på hver Liverpool-kamp av ulike årsaker, men en del av det er å analysere "impulse management" og studere hvordan spillerne reagerer i pressede situasjoner. Systemet fungerte i fjor ettersom Liverpool toppet fairplay-ligaen.