- Suarez responderer bra

Luis Suarez på god vei tilbake fra meniskskade. Spissen jobbet med ball på tirsdagens trening. Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez vet imidlertid ikke når spilleren vil være tilbake på banen.

Luis Suarez ble filmet på tirsdagens trening da han sprintet, vendte og jobbet med ball tilsynelatende uten problemer. Spissen gjennomgikk en meniskoperasjon for mindre enn fire uker siden.

Det er ikke satt noen dato for når Suarez vil være tilbake i aksjon, men Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez var optimistisk på sin pressekonferanse foran lørdagens møte med Costa Rica i gruppe D.

- Han responderer meget bra, og hans humør kunne ikke ha vært bedre. Han jobber fullt ut med sin fysiske form, uttalte Oscar Tabarez til pressen ifølge skysports.com.

- Vi har ikke satt noen dato. Jeg vet ikke om vi får ham til den første, andre eller tredje kampen. Hvis det var opp til meg, ville Suarez ha spilt i morgen.

Luis Suarez har tidligere lagt ut en video på sin twitterkonto hvor han takker fansen for støtten
- Hei, alle sammen, Jeg ønsker å fortelle dere at kneet mitt blir bedre. Jeg føler meg meget bra. Jeg må ta en dag av gangen, men alt går rett vei, uttaler Suarez.

- Jeg vil takke dere alle for støtten jeg har mottatt denne uken. Nå er mitt fokus på VM.