- Tiden er inne

Det er snart slutt på all pratingen, nå er det tid for å prestere i åpningskampen mot Italia for England. Steven Gerrard maner sine lagkamerater til å gi alt.

- Alle forberedelsene er blitt gjort. Troppen som er valgt ut er modig og tapper, la oss tro at vi har all den energien og løpskraften som skal til. La oss senke skuldrene og la det skje. Nøkkelen er å gå av banen etter å ha gitt alt, og i korthet gjøre hva som skal til for å få det riktige resultatet.

Steven Gerrard vil lede England mot Italia i natt. En kamp som kan ble helt avgjørende for hvordan engelskmennene gjør det i VM 2014.

- Jeg vil være stolt å lede disse spillerne ut mot Italia. Jeg stoler på dem og har tro på dem, men jeg vil være enda stoltere om vi kan reise hjem fra denne turneringen med hodene høyt hevet i visshet om at vi har gjort vårt aller beste for alle der hjemme. Mitt inntrykk er at guttene nå er klare, det finnes ikke lenger noen unnskyldninger. Tiden er inne.

- Jeg tror vi er godt forberedt. Det er en talentfull tropp med en god blanding av spillere med stor erfaring og som har opplevd mye, sammen med spennende unge folk. Dette er en perfekt åpningskamp for oss. Hvis vi presterer slik vi vet vi er i stand til da kan dette hjelpe oss veldig mye. Den troen og selvtilliten vi kan få ved en seier kan bety enormt.