- Tør ikke vise dvd av Suarez

Manager Eddie Howe hos Bournemouth sier at han ikke har tatt sjansen på å vise film av Luis Suarez før møtet med Liverpool, hvor hjemmelaget ønsker å spille sitt eget spill.

- Det er ikke mye jeg kan fortelle mine spillere om han som de ikke allerede vet, slik at vi behøver bare å konsentrere oss om hva vi skal gjøre og at vi gjør det skikkelig, kommenter Howe til Bournemouth Echo om Luis Suarez.

- Hvis han produserer noe magi, da får vi bare holde handa opp og si at han var for god for oss, men å faktisk sette seg ned og vise spillerne en dvd av ham det tror jeg bare ville skremme dem.

- Vi er utvilsomt den svake parten her, selv om vi spiller hjemme, fortsetter Eddie Howe. Han leder et Bournemouth som er nr. 16 i Championship av 24 lag, og som på eget gress har vunnet fem kamper, spilt tre uavgjort og tapt fem kamper med målforskjell 17-16 i ligaen.

- Dette er en dag til å nyte, og forhåpentlig kan den også glede supporterne. Det er imidlertid alltid press på oss i forhold til at vi ønsker å prestere. Jeg ønsker at vi skal spille slik vi alltid gjør og prøve å styre spillet mot Liverpool. Jeg ser fram til å se våre spillere mot noen av de beste i verden, hvilken opplevelse det vil bli for dem.

- Jeg har vært veldig fornøyd med hvordan spillerne har vært fokusert og hvordan vi har fått forberedt oss denne uka.

- Det er utsolgt og det er mulighet for en stor belønning. Vi er direkte på nasjonalt fjernsyn slik at det er en virkelig god sjanse til å vise hva vi står for.

- Vi er ikke uten sjanser og det er slik vi vil tenke foran enhver kamp. Hvis vi spiller på vårt absolutt beste og har litt flaks, da vet du aldri.

- Det eneste jeg vil si at gapet mellom hvor vi er i Championship og til toppen av Premier League er enorm. Det betyr imidlertid ikke at vi ikke kan bite godt fra oss og gi dem en test. Det er hva vi kommer til å prøve å gjøre.