- Tre poeng det som betyr noe

Martin Skrtel var glad for seier mot Fulham, på en vanskelig kveld hvor han ikke synes Liverpool hadde spilt opp mot sitt beste. Nå ser han fram til å møte Arsenal igjen, i FA-Cupen.

- Vi er alle glade siden dette ikke var noen lett kamp for oss, konkluderte Skrtel etter 3-2 på Craven Cottage.

- Vi lå under to ganger, men kom tilbake og sikret oss tre poeng. Vi er klar over at spillet ikke var det beste, det viktigste var likevel å sikre tre poeng.

- Forsvarsspillet vårt kan bli bedre, vi slapp inn to mål og til tider gjorde vi ikke vår jobb. Vi viste imidlertid lagånd og vilje til å vinne. Når alt kommer til alt er det tre poeng som betyr noe, ikke minst på dette tidspunktet av sesongen.

- De forsvarte seg bra og prøvde å spille kontringsfotball. Banen og vinden hjalp dem også da det ikke var mulig å spille slik en ønsker under slike forhold.

- Vi ønsker ikke å snakke om tittelen, det er fortsatt for mange kamper igjen å spille. Vårt hovedmål er topp fire og jeg håper vi kan greie det.

- Det er ikke lett å ta en straffe i siste minutt og score, men Steven Gerrard viste hvor stor han er og hvilken viktig spiller han er for oss.

- Nå har vi tre dager til å restituere oss og være klare for Arsenal. Det vil bli en annerledes kamp i forhold til forrige lørdag. Vi ønsker å gå videre i FA-Cupen og vil gjøre vårt ytterste.