- Trenger Liverpool Konoplyanka?

Fotballredaktør i The Times, den frittalende scouseren Tony Evans, har svart på spørsmål fra leserne i dag. Vi bringer videre noe av hva han mente om Liverpool FC.

Om Yevhen Konoplyanka
- En spiller som Liverpool lenge har hatt lyst på, men som de følte hadde en for høy pris. Så gikk avtalen med Salah i vasken og Liverpool mente de måtte gjøre noe. De vil være oppsatt på å ikke tape enda en kamp om en spiller på oppløpssiden. Det vil imidlertid være et feilgrep å betale overpris, men samtidig tror jeg FSG er innstilt å bruke pengene fornuftig.

- Han er en god spiller, som kan lede linja og beskytter sin back bedre enn Salah ville ha gjort. En klassespiller, men trenger klubben en ving?

Om Liverpools sjanser til topp fire
- Jeg er enig med dem som mener at City bør sikre seg tittelen. Jeg vil hevde at Liverpool ikke bare kan kjempe om topp fire, men også plassene to til fire, siden de har igjen å spille hjemme mot de fleste av rivalene. Troppen vil jeg si bare er inne blant topp ti, men vi har en målscorer på topp som er god nok for en ligamester, og det burde sikre topp fire.

Om Agger/Aspas/Alberto
- Jeg tror Liverpool ønsker å kvitte seg med Agger. Han har en for høy lønn (£100000 i uka). De mener han ikke er fysisk sterk nok. Jeg har ikke tro på verken Aspas eller Alberto, ikke når det gjelder spill i Premier League.

Om Brendan Rodgers
- Rodgers utvikler seg, han har hatt stor fremgang det siste året når det gjelder taktikk. Nå vinner Liverpool kamper, ikke statistikken over flest pasninger. Angående ny kontrakt for manageren tror jeg en vil vente og se til etter sesongen. Jeg blir vel satt ut til spott og spe nå, men hvis jeg skulle si hvem som var den beste manageren av Brendan Rodgers, Roberto Martinez og Paul Lambert (han ble spurt om det), vil jeg satse på Lambert på lang sikt.

Om transferkomiteen
- Det synes ikke å være samsvar med hva manageren ønsker og trenger, og hva komiteen mener er det riktige. Klubben behøver sterkt lederskap, jeg er ikke så sikker på om det er der. En må også se på hvorfor en har forhandlet om overganger og spillere ikke har kommet. Aller mest ønsker jeg meg en sterk daglig leder.