- Tropp til å håndtere sesonginnspurten

Simon Mignolet forventer at alle spillerne i stallen kommer til bidra i de gjenstående elleve kampene av sesongen. Får sterkere tropp med fire spillere tilbake fra skader.

En rekke skadeproblemer har ført til at Liverpool må ha foretatt flere endringer i backrekka denne sesongen. Men nylig returnerte Daniel Agger og Glen Johnson fra skader, mens midtbanespiller Lucas Leiva og Mamadou Sakho snart er skadefrie. Dermed ser Liverpool ut til å få en sterkere tropp i ligainnspurten.

- Hvert medlem av troppen er meget viktig for oss. Vi er glade for at Dan og Johnno var tilbake i troppen i helgen, uttaler Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Lucas og Mamadou jobber meget hardt for å komme tilbake, og der også sammen med de andre. Jeg er sikker på at vi har en tropp til å komme gjennom de siste kampene for sesongen.

Liverpool har en topp fire-plassering innen rekkevidde. Det er imidlertid kun fire poeng opp til ligaleder Chelsea, mens avstanden ned til Tottenham på 5.plass er seks poeng.

- Vi får bare se på de kampene vi selv spiller. Vi må egentlig ikke tenke på hva de andre lagene må gjøre eller hvem de skal møte. Vi må bare forberede oss til våre egne kamper. Jeg har sagt det flere ganger, og det handler ikke om å tenke på hva som kommer til å skje ved sesongslutt.

- Vi har Southampton til helgen. Vi fokuserer på den kampen. Den neste kampen er alltid den viktigste, ikke hva som kommer etterpå.