- Tviler på Balotelli spiller

James Pearce i Liverpool Echo tviler på at Mario Balotelli kommer til å bli involvert mot Arsenal på søndag. Spilleren er skadet og risikerer suspensjon.

Mario Balotelli var frisk da han kom inn mot Manchester United på søndag, men etter kampen fortalte Brendan Rodgers at italieneren fortsatt slet med lyskeskaden sin. Da laget tok seg videre til semifinalen i ligacupen i går kveld, var Balotelli igjen på Merseyside for behandling for skaden.

 

I tillegg har han erklært seg skyldig på tiltalen fra det engelske fotballforbundet, etter at han publiserte et bilde på sin Instagram-konto. Han risikerer bot og/eller suspensjon, og FA det er ventet at FA vil komme med sin dom når som helst.

 

- Balotelli kan være suspendert og/eller skadet til søndagens kamp uansett, skriver James Pearce i sin webchat med Echo sine lesere i dag.

 

- Jeg kan ikke se at Rodgers vil bruke ham fra start selv om han skulle være tilgjengelig. Det var Liverpool fra forrige sesong i en time i går kveld, med pasningsspill med fart, bra bevegelse, gode pasninger og klinisk foran mål. 

 

- Dilemmaet for Rodgers er om han kan ta seg råd til å sette opp laget på samme måte mot Arsenal? Bournemouth straffet ikke Liverpool, og Arsenal vil ikke være så snille. Foreksempel - jeg synes Markovic var veldig bra fremover i går kveld, men jeg er ikke overbevist om at han kan spille vingback mot et topplag, fordi han har ikke det defensive i spillet sitt.