- UEFA Youth League har gitt oss god erfaring

Liverpool U18 starter i kveld sitt spill i den nasjonale juniorcupen. Trener Neil Critchley mener spill og avansement i Europa gir hans røde elever et godt utgangspunkt.

- Alle kampene vi nylig har hatt i UEFA Youth League har gitt oss god erfaring før cupspillet, sier trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

- Kampen mot Basel var et være eller ikke være, noe som var god trening for spillerne før kveldens kamp. Spillerne vet at dette er en prestisjefylt turnering, de vil også ha erfaring fra fjorårets turnering, og vi vil være klare.

- Bradford er topp to i sin liga, de slipper inn få mål, er godt organiserte og vanskelige å slå. Vi forventer en tøff kamp.

- De vil være motiverte som aldri før. De spiller mot Liverpool og de vil se på det som en sjanse til å vise seg frem. De vil anse oss som favoritter og vi må sørge for at vår innstillingen til kampen er riktig.

- Vi lærte mye fra fjorårets turnering, fortsetter Critchley, etter at man da først beseiret Blackpool i 3.runde etter straffespark. – Vi spilte under håpløse værforhold og mange av spillerne hadde en dårlig kveld, men vi viste viljestyrke og karakter.

- Hvis spillerne skal få suksess i denne klubben og spille i Premier League, da må de venne seg til å spille kamper under press.

- Vi har hatt en fin fremgang i det siste, hvor vi har kunnet mønstre et stabilt mannskap og vært langt mer solide defensivt.

- Vi er et lag som alltid vil skape sjanser og score mål. Vi ønsker å vinne denne turneringen, men hvis vi vinner juniorcupen og ingen av de spillerne kommer igjennom til førstelaget har vi ikke gjort vår jobb skikkelig.