- Utmerket angrepsspill

Brendan Rodgers synes Liverpool leverte utmerket offensivt spill i 5-3-seieren mot Stoke, men vet at laget må legge bort de defensive feilene.

Liverpool vant for første gang en ligakamp på Britannia Stadium. Brendan Rodgers var godt fornøyd med var spillerne presterte offensivt.

 - Jeg synes de var utmerket. Å komme hit og score fem mål og legge ned det arbeidet og den innsatsen er fantastisk. Jeg er fornøyd med spillerne, uttalte Brendan Rodgers til Sky Sports etter kampen.

- Laget viste viljestyrke. Vi må rydde opp i feilene våre, men vi var meget spennende fremover på banen.

Liverpool tredje mål komme fra straffemerket etter at Raheem Sterling gikk i bakken i duell med Marc Wilson.

- Jeg synes den var billig. Hvis du er angrepslaget, er du glad for å få den. Det er det jeg vil kalle en «spansk straffe», som du ser i europeisk fotball. Angriperen går inn i forsvareren, som åpenbart ikke tar ballen, og kontakten gjør at han faller.

Stoke-manager Mark Hughes var kritisk til straffesparket .

- Dommeren foretar en svak avgjørelse i mine øyne. Det var et veldig enkelt straffespark. Jeg mener gutten gikk for enkelt ned. Han så etter det, du ser på han at han henvender seg til dommeren med en gang, sa Mark Hughes pressen etter kampslutt.

 Hvis det hadde vært på andre siden, foran våre supportere, tror jeg ikke dommeren ville gitt det, men det var 3-4000 Liverpool-fans bak målet som også reagerte på det jeg så på som filming - og dommeren gikk på.

Steven Gerrard har lite å utsette på straffesparket.

– Jeg var langt vekke fra det, men Raheem er en ærlig fyr. Jeg tror ikke han ville gått ned, for han var i en god posisjon, sa Gerrard.