- Utmerket med Rodgers

Adam Lallana er imponert over metodene til Brendan Rodgers. Håper å bidra til en ny topp fire-plassering. Jobber for å forbedre hurtigheten.

Adam Lallana har figurert i 12 kamper for Liverpool siden han kom til klubben i juli.

- Det har vært utmerket å jobbe under Brendan. Han er en flott manager. Han jobber veldig mye med spillerne og har gode lederegenskaper, uttaler Adam Lallana til NBC Sports.

- Han snakker til og med spansk med mange av spillerne som ikke kan engelsk. Han er taktisk smart og ser ting. Han ønsker hele tiden forbedring. Han ser alltid kamper og er ute etter nye måter. Han er en meget, meget klok manager.

- Min målsetting for sesongen er å finne meg så godt til rette som mulig i gruppen og bidra så mye som mulig for å få en topp fire-plassering igjen. Forhåpentligvis kan vi vinne et trofé. Vi føler at dersom vi fortsetter å jobbe hardt, vil en meget god opptreden være like om hjørnet.

- Hurtighet er ikke en stor del av spillet mitt, men dersom man kan tilføre noen prosent ekstra hurtighet, vil det bety mye nå for tiden. Jeg jobber mye i treningsstudioet for å forbedre både hurtighet og styrke for å bli litt mer eksplosiv i spillet mitt. Jeg jobber alltid for å bli bedre.

- Dere vet kanskje ikke at min bestefar er spansk, fra Madrid. Jeg vet ikke om det har hatt innflytelse på spillet mitt. Han tar aldri æren for det. Han er faktisk ikke spesielt fotballinteressert.

- Mitt idol da jeg vokste opp var den tidligere Real-stjernen Zidane. Jeg så mye på ham da jeg vokste opp. Måten han spilte på. Han er nå trener i Madrid, men jeg går fortsatt tilbake og ser videoklipp.

- Min far og jeg er Everton-supportere, men min søster er Liverpool-fan. Da hun vokste opp, hadde hun Liverpool-trøye.  Jeg vet ikke om det var bare for å være ulik meg og min far. Jeg er ikke sikker, men det er bare slik det ble. I oppveksten kom hun og så mange av mine kamper og fulgte fotballen tett. Det er rart hvordan jeg endte opp med å spille for Liverpool?