- Utvidet Anfield vil bli spektakulært

Ordføreren i Liverpool, Joe Anderson, sier at utvidelse og fornying av Anfield vil gjøre arenaen til en av de beste i England, og at han er sikker på at fansen blir veldig fornøyd.

Joe Anderson sier at tegningene om utvidelse av Anfield vil bli offentliggjort om kort tid. Han sier at det hele ser flott ut og at ny byggesøknad bli levert innen slutten av mai.

- Design vil bli lagt ut om veldig kort tid og folk vil bli svært fornøyd over hva de får se, sier ordfører Anderson til Liverpool Echo om planene for å utbygge Main Stand og Anfield Road End.

- Tiltaket dreier seg ikke bare om å utvide banen til Liverpool, som jeg tror vil bli spektakulær og like flott som noe annet stadion i landet når det er ferdig, det kommer også til å bli hotel, oppussede butikker og andre bygninger. Vi håper også lokale firmaer ønsker å flytte hit.

- Gjennom Stanley Park vil vi ha 96 Avenue, som knytter stadion til det nye «Circle of Live» (Hillsborough monument) som vi håper kan settes opp der.

- Vi har brukt om lag £21M på området Anfield, skapt Anfield Village, eiendommer rundt Breck Road, og dette er arbeid som pågår.

- Vi hadde også det som skjedde med Gillett og Hicks. Vi gjorde det helt klart overfor de nye eierne at de ville få litt tid til å se på dette og så måtte vi komme videre. I rettferdighetens navn har de arbeidet sammen med oss og Your Housing og begge fortjener kreditt for det.

- Byggetillatelse (for stadion) vil bli levert innen slutten av mai. Forhåpentligvis kan arbeidet starte kort tid etter det.

- Jeg tror den store majoriteten i området støtter oss. Alternativet ville vært å ha det i den forfallende tilstanden som har vært tilfellet de siste 13 eller 14 årene.