- Valget var lett

Conor Coady forteller at det var et lett valg å forlate Liverpool FC til fordel for Huddersfield Town og fast førstelagsfotball i Championship.

- Jeg er henrykt. Når jeg hørte at Huddersfield ønsket å kjøpe meg, var det interessant umiddelbart. De siste dagene har vært spennende for meg. Jeg har vært i USA med Liverpool og kunne nesten ikke vente med å komme hjem for å få denne overgangen i boks. Jeg er veldig glad for å være her, sier Coady til Huddersfields offisielle nettsted.

- Jeg snakket med Brendan Rodgers om hans planer, og han fortalte meg hvor jeg stod, noe jeg takket ham for. Det var akkurat hva jeg trengte å høre.

- Huddersfield Town er en fantastisk klubb, som har produsert noen store spillere. Dette er en veldig stabil klubb, takket være noen veldig gode folk. Klubben har et rykte på seg for å utvikle spillere, så når jeg hørte at Huddersfield var interesserte var det bare et sted jeg ønsket å dra.

- Dette er en klubb med store ambisjoner, noe jeg ønsker å være en del av. Jeg ønsker å hjelpe Huddersfield Town med å klatre oppover Championship-tabellen. Med spillerne vi har her, er det ingen som vet hvor langt vi kan nå. Vi har et veldig ungt og atletisk lag, og det er åpenbart hva klubben jobber mot. Forhåpentligvis kan jeg komme inn og bidra til fremgangen.

- Jeg kjenner Liverpool-guttene i klubben fra før. Det er noen toppspillere her. Jeg vet at manageren liker en spillestil der vi holder ballen i laget, noe jeg også liker å gjøre. Huddersfield har sin egen spillestil. De triller ball veldig raskt. Det passer min stil. Jeg liker å få ballen, og få ting til å gå fremover. Jeg ønsker å skape og score mål, men jeg er også i stand til å bidra defensivt.

- Jeg er veldig glad for at vi har hjemmekamp i ligaåpningen. Jeg skal ha min første treningsøkt med mine nye lagkamerater i morgen, noe jeg ser frem til. Så får vi jobbe hardt frem mot lørdag. Det blir en enorm start på sesongen, hjemme mot et Bournemouth-lag som presterte bra forrige sesong. Du ser frem til seriestart hele sommeren, og vi ønsker en god start som vi kan bygge videre på.