- Vanskelig kamp

Brendan Rodgers vet at Newcastle har fått et løft etter tre strake seirer, og regner med at Liverpool står overfor en vanskelig kamp på St. James’ Park.

- Det er ingen tvil om at Newcastle vil bli en vanskelig kamp for oss, men vi ser frem til utfordringen. Vi har spilt bra der oppe siden jeg kom hit, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Newcastle-manager Alan Pardew var nær sparken for noen uker siden, men nå står nordøstklubben med tre strake seirer. Leicester er beseiret på eget gress, mens det har blitt sterke bortetriumfer mot Tottenham og Manchester City.
- Slik er den moderne fotballen. Styret og eier blir nervøse, men man må gi honnør til Mike Ashely ettersom han forholdt seg rolig da det ble ropt etter managerens avgang.

- Alan er en manager av topp klasse på dette nivået. Han hadde en rekke nye spillere som ble hentet inn, og han trenger å lære dem å kjenne.

- Noen ganger kan en stor borteseier løfte en klubb. De var fremragende mot Manchester City. De satte inn noen sultne unggutter, og det ble en flott seier.

- Dere kunne se ansiktene til Newcastle-fansen og hva resultatet betydde for dem. For ikke lenge siden ble det snakket om at Sam Allardyce var under press også. Se hvor bra laget hans gjør det nå.  Når man ber om en managers tjeneste, så trenger man stabilitet for å få spillerne til å finne seg til rette, forbedre seg og utvikle seg.