- Var fristet til å legge opp før

Jamie Carragher var fristet til å legge opp midtveis i 2012/13-sesongen. Scouseren ble aldri tilbudt noen trenerrolle i Liverpool, og tviler på at han vil gå inn i manageryrket.

Etter 2012/13-sesongen la Jamie Carragher opp, etter å ha spilt 737 kamper med Liverbirden på brystet.

 

- Jeg fortalte Brendan Rodgers 12 måneder før avslutningen på den sesongen at jeg ville gi meg. Jeg visste jeg var ferdig. Jeg hadde fått nok av å være innbytter, sier Jamie Carragher eksklusivt til podcasten The Anfield Wrap. 

 

- «Jeg forstår at Agger og Skrtel er dine førstevalg. Jeg ønsker å hjelpe deg så mye som mulig som manager. Jeg ønsker å spille, og dersom jeg spiller bra er det klart jeg vil elske å spille», sa jeg til Brendan, og så kom jeg tilbake inn på laget, noe som ble en strålende avslutning for meg.

 

- Han visste da at jeg var nære på å legge opp halvveis i sesongen, bare fordi jeg ikke var involvert. Jeg var flau på trening hver dag.

 

Nå er Jamie Carragher ekspert for SkySports. Han har tidligere luftet tanken på å gå inn i trener eller manageryrket, men tviler nå på at han vil gå inn i det.

 

- Jeg ble aldri tilbudt en rolle av noen andre eller av Liverpool. 

 

- Jeg tror aldri jeg vil flytte for å være ærlig - så sjansene for å være manager eller trener minker litt der, ettersom jeg ikke ønsker å flytte familien rundt i landet eller ut i Europa.

 

Hele podcasten med Jamie Carragher på The Anfield Wrap kan du sjekke ut her.