- Vår største kamp på 24 år

Søndagens kamp mellom Liverpool og Manchester City kan bli svært avgjørende for hvem som blir ligamester denne sesongen.

- Dette kan bli den største kampen for Liverpool på 24 år, uttaler Mamadou Sakho til Daily Mirror.

- Du får bare tre poeng, men den er verdt mye mer. Det er en kamp som vil sette vinneren i best stand til å vinne tittelen.

- Jeg håper at vi vinner. Uansett er vi klare for bataljen. Vi spiller på hjemmebane og har fansen bak oss. Vi skal gi alt.

- Jeg har sagt det helt siden jeg kom til klubben. Jeg fortalte lagkameratene mine at vi er i stand til å vinne tittelen.

- Vi besitter kvalitetene. Vi må bare ha troen på det. Etter hvert som sesongen har gått har vi sett Liverpool vokse i styrke med å spille slik vakker fotball.

- Vi har ikke stjålet posisjonen vi befinner oss i dag. Vi fortjener å være der. Vi har selvtillit i møte med deres spisser. City scorer mange mål, men det gjør vi også.

- Vi vil ha to flotte angrep mot to sterke forsvar. Det er en toppkamp mellom to topplag som kjemper om tittelen.

- Jeg har ikke snakket mye om kampene før vi har spilt dem. Vi får se på d-dagen hvem som er best forberedt til å ta poengene.

- Forrige gang Liverpool vant tittelen var jeg bare fire måneder gammel. Nå er jeg 24 år. Jeg hadde nettopp blitt født. Vi skal gi alt frem til siste sekund i den siste kampen.