- Veldig god angrepsfotball

Brendan Rodgers var naturlig nok svært fornøyd etter storseieren mot Manchester United. Han mente at hans lag nå har en mulighet til ligagull, men vil helst ikke se lenger enn til neste kamp.

- Jeg synes vi var glimrende i dag, gliste Liverpools manager til pressen etter 3-0 på Old Trafford. – Fra første fløytesignal var vi fast bestemt på å angripe, på å presse, arbeide som et lag, og vi dominerte kampen.

- Jeg synes vi skulle hatt flere mål. Vi var virkelig aggressive når vi gikk framover, men den siste pasningen eller den siste berøringen kunne ha vært enda bedre. Vi angrep med besluttsomhet og det var veldig god angrepsfotball.

- Jeg ønsket at vi skulle ha overtak i spillet inne på banen. Jeg liker å ha mange spillere rundt midten slik at vi kan kontrollere kampen.

- Det er klart at dette er en stor seier mot en stor rival, og det er klart det er veldig hyggelig å kunne dominere en slik kamp på denne måten.

- Vi har ni kamper igjen, vi kan fortsatt vinne alle ni og vi kan tape alle ni, begynte Brendan da han ble spurt om lagets tittelsjanser.

- Alle lagene kan miste poeng og jeg ser bare mot neste kamp, det har jeg gjort helt siden jeg kom hit.

- Vi har stadig blitt bedre og det er klart at det har gitt oss større tro og selvtillit. Vi er der vi er fordi vi fortjener det, slik at det er klart at vi har en mulighet.

- Jeg er veldig heldig som har eiere som har gitt meg frihet til å arbeide, noe jeg behøvde for å få realisert mine ideer og hva jeg ønsket å gjøre på transfermarkedet.

- Det er min jobb å ta presset vekk fra spillerne. Alt jeg ber av dem er at de gjør sitt beste og jeg kan se hvor hardt de arbeider. Den kvaliteten vi har på våre treninger, intensiteten på trening – det vil ikke være mange lag som arbeider hardere oss i vårt forsøk på å forbedre og utvikle spillere.