- Veldig vanskelig å få til en avtale

Kneproblem, Liverpools høye verdsettelse av spilleren og andre klubbers interesse gjør det vanskelig for Stoke å få til en permanent overgang for Oussama Assaidi.

Oussama Assaidi spilte 25 kamper på lån Stoke i 2013/14. I kun én av kampene var han å finne i startoppstillingen. Marokkaneren pådro seg en kneskade i februar, og den sliter han med fortsatt.

Kantspillerens kneproblem, Liverpools høye verdsettelse av spilleren og interesse fra andre toppklubber i Europa gjør at Stoke sliter med å få til en permanent avtale. Tony Scholes, administrerende direktør i Stoke, vil likevel ikke utelukke en overgang for Assaidi, men en løsning er definitivt ikke nært forestående.

- Vi har snakket med Liverpool om Oussama, og vi har snakket med hans agent. Noen avtaler er vanskelige å gjennomføre, og denne er i kategorien blant de veldig vanskelige, uttaler Tony Scholes til The Sentinel.

- Vi får se. Han hadde en flott sesong med oss i fjor. Vi liker ham svært godt. Vi vet hva han kan tilføre denne klubben. Han kjenner klubben, og det er en fodel.

- Det er alltid en risiko ved kjøp av en spiller, men slikt reduseres betydelig når du har hatt spilleren hos deg. Dette er en avtale vi ville like å gjøre, men vi får vente og se.