- Verken spiller eller klubb ønsker overgang

Agent Jose Rodriguez Baster opplyser at Iago Aspas ikke ønsker å forlate Liverpool i januar. Liverpool skal heller ikke være villig til å la spilleren gå.

- Aspas ønsker å bli værende i Liverpool, og Liverpool ønsker å beholde ham. Jeg har nylig vært i Liverpool. De har forsikret meg om at dette er deres intensjon, uttaler Aspas’ agent Jose Rodriguez Baster til International Business Times UK.

- Det er sant at Aspas ikke spiller så mye som vi ønsker, men dette er hans første år i Liverpool. Jeg ville lyve dersom jeg sa at Aspas var fornøyd med å ikke spille, men han ønsker å bli værende.

Iago Aspas linkes både til Valencia og Real Betis.
- Hvis Valencia eller en annen klubb er interessert i å signere ham, må de kontakte Liverpool. Det er alltid klubber som følger spillere, men formelle bud er noe helt annet. For å sluttføre en avtale må alle parter være enig. I dette tilfellet tenker jeg ikke på en overgang ettersom spilleren ikke har planer om å forlate Liverpool.

- Hvis Liverpool skulle signere en spiss eller en midtbanespiller i dette overgangsvinduet og de kommer til oss og sier at de har forandret mening, vil vi vurdere andre alternativ. I dag er planen at Aspas skal bli værende i Liverpool.

- Liverpool betalte 9 millioner euro i fjor sommer, og de anser dette som en langsiktig investering.

Baster, som også representerer Luis Alberto, kunne også fortelle at Luis Alberto er fornøyd med å bli værende på Anfield ti tross for få førstelagsmuligheter.