- Vi behøver tid

Liverpool vil gå for tre poeng mot et normalt offensivt anlagt Ludogorets, men Brendan Rodgers forklarer at hans nye spillere vil behøve mer tid for ikke minst å få strammet opp det defensive.

- Vi var skuffet med hva i presterte sist helg, erkjente Rodgers i dag da han reflekterte over 0-1 mot Aston Villa. – Vi er skuffet over corneren og hvordan baklengsmålet kom, det er noe vi må bli bedre på. Når du dominerer slik i banespillet men ikke greier å score, da ønsker du i det minste å sitte igjen med et poeng.

- Dette er noe vi arbeider med hele tiden. Vi har hentet inn spillere som forstår hvordan vi jobber, men det vil fortsatt ta noe tid.

- Vi hadde fire spillere som hadde sin debut på Anfield i siste kamp og samhandlingen vil ikke sitte med en gang. Mot Tottenham hadde vi en stamme av spillere som har spilt sammen en stund.

- Vi tenker alltid positivt angående vårt spill, men vi er nødt til å sørge for å bli bedre defensivt.

- I likhet med alle kamper på dette nivået vil det bli en vanskelig oppgave, fortsetter Rodgers da det blir snakk om morgendagens motstander Ludogorets. – De er topplaget i Bulgaria, og vi har studert og analysert dem.

- De spiller en åpen og offensiv fotball. De spiller 4-2-3-1 og har to backer som liker å komme fremover. De har to sentrale midtbanespillere som sitter, en nr. 10 som er bevegelig og vinger som holder bredden mer enn du ofte ser i dag.

- De er ubeseiret i sju kamper, vil komme hit med selvtillit, og vi må sørge for at vi er konsentrerte. Vi spiller imidlertid på Anfield og først og fremst må vi se på oss selv. Vi må få en god start og være virkelig aggressive i vårt press, og ha mer tempo i vårt pasningsspill. Det vil løfte publikum, som har vært glimrende etter at jeg kom hit.