- Vi besitter riktig mentalitet

Liverpool har ikke prestert på sitt beste denne sesongen, men Adam Lallana mener at lagets viljestyrke er mye av grunnen til at de røde kun er to poeng bak fjerdeplassen i Premier League.

- Alle toppklubbene har det. Man kan ikke alltid spille bra og vinne, uttaler Adam Lallana til Liverpoolfc.com.

- Noen ganger har du en dårlig dag, men vinner likevel. Det er slik de beste lagene gjør det. Alle gode lag spiller ikke alltid godt. Vi er inne i en overgangsfase, og det er ingen hemmelighet.

- Vi har nye spillere, et nytt system og folk tilpasser seg fortsatt. Det kommer til å ta noe tid, men vi vet at vi vil forbedre oss.

- Dere vil kanskje ikke få se den komplette artikkel ennå, men vi jobber hardt for i det minste å få resultater når vi ikke spiller så bra vi kan. Jeg synes dere har sett det ved ulike anledninger denne sesongen.

Liverpool møter Newcastle på St. James’ Park kl 13.45 i dag. Nordøst-klubben står nå med tre strake seirer etter å ha vunnet hjemme mot Leicester og borte mot Tottenham og Manchester City.

- De har tatt to flotte borteseirer mot Tottenham og Manchester City, men fra mine dager i Southampton har jeg alltid syntes det har vært vanskelige kamper på St. James’ Park.

- Jeg kjenner manageren godt fra Southampton, så det vil bli en vanskelig kamp, men jeg ser frem til den. Forhåpentligvis kan vi få et bra resultat.

- Jeg har et godt forhold til Alan (Pardew). Han var god mot meg i mine tidlige år i Southampton da jeg var 20/21. Jeg spilte min første hele sesong under ham.

- Det er hyggelig å se at de gjør det bra etter at han var under press. Jeg er glad for at de er i god form. De har mange nye spillere, men vi er definitivt ute etter tre poeng.

- Jeg tror vi må være tålmodige og disiplinerte. Vi holdt buret rent mot Hull. Jeg tror det er viktig å opptre solid ettersom vi har spillere på laget som kommer til å skape problemer fremover på banen og skape sjanser, slik at det blir viktig.