- Vi ble straffet av et kvalitetslag

Brendan Rodgers var fornøyd med Liverpools start på kampen mot Real Madrid, men ergrer seg over at laget igjen slapp inn mål fra dødballer. Real Madrid viste frem kvalitet.

- Jeg synes vi startet utmerket de første 20 minuttene, men de fikk det første målet og viste sin kvalitet, uttalte Brendan Rodgers til Sky Sports etter 0-3-tapet for Real Madrid.

- I andre omgang spilte vi for stoltheten. Spillerne holdt det gående, de ga ikke opp, men de spilte mot et topp kvalitetslag.

- Vi forsvarte oss dårlig ved ett eller to av målene, men jeg kunne ikke ha bedt om ber. Vi hadde trolig trengt et mål i den åpningsperioden.

- Dere kan se Reals kvaliteter: fart og teknikk. Dere kan se hvorfor de er mestere. Det andre og tredje målet kom fra dødballer igjen, og det er et problem for oss. Vi må gjøre det bedre enn dette. Vi skal se på det, men vi ble straffet av et lag i toppklasse.

- På 0-3 mot et lag som scorer så mange mål og kan være så farlige, da er det en farlig kamp. Jeg må gi honnør til spillerne fordi vi var meget gode i den første perioden av kampen, fortalte Rodgers til Liverpoolfc.com.

- I andre omgang var vi mye bedre teknisk, vi holdt bedre på ballen og var en trussel. Det var tøft å ligge under 0-3 til pause, men nivået på spillet til Madrid var høyt. Det er selvsagt skuffende å ligge under 0-3 til pause.

- Real var fremragende. De har mange spillere med erfaring fra store kamper, og de har kvalitet i hele spillergruppen.

- I første periode av kampen hadde vi god intensitet og var gode i presset. Vi så ut til å være en trussel, men det første målet satte oss litt tilbake. Vi var skuffet over det, og veldig raskt slapp vi inn ytterligere to mål

- De måtte ikke være på sitt beste for å score mål. Vi må være mer aggressive ved det andre og tredje målet. Men jeg tror ikke vi kan si at de ikke spilte bra eller de ikke måtte spille bra, fordi det gjorde de.

- De er et fantastisk lag. De har store spillere. Jeg er også stolt av laget mitt, selv om vi tapte 0-3.

- Vi har et meget ungt lag, og det kunne dere se i kveld – deres erfaring når det gjelder antall kamper mot vårt unge mannskap. Men jeg er stolt av spillerne som holdt det gående.