- Vi er en attraktiv klubb igjen

Brendan Rodgers mener det er en indikasjon på Liverpools fremgang at man igjen klarer å sikre seg unge og talentfulle spillere som Lazar Markovic og Alberto Moreno.

Rodgers mener at en attraktiv spillestil og deltakelse i Champions League gjør det enklere for ham å få fatt in sine transfermål denne sommeren.

- Det er flott at vi er i stand til å tiltrekke oss toppspillere. Det er en sterk indikasjon på at klubben har fremgang. Et godt symbol på hvor klubben står i dag. Vi har tatt store steg i riktig retning de par siste årene, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Dersom du er en fotballspiller i Europa som har sett hvordan vi spilte forrige sesong, og som samtidig så våre supportere, vil din reaksjon være at du ønsker å spille i et slikt miljø, tror Liverpool-manageren.

- Dette er den sterkeste ligaen i verden, og Liverpool er en av de største klubbene i verden. Et lag som spiller spennende fotball. Jeg er fornøyd med spillerne jeg har fått inn, og vi er godt rustet for en spennende sesong, sier Rodgers etter å ha sikret seg Rickie Lambert, Emre Can, Adam Lallana, Lazar Markovic, Dejan Lovren, Divock Origi og Javier Manquillo.

I morgen kan forhåpentligvis Liverpool-manageren føye til Alberto Moreno på den listen.

En spiller som Lovren hadde ifølge Rodgers tilbud fra en rekke andre klubber i Europa, men valgte altså Liverpool.

- Lovren var en kar som en rekke klubber var ute etter. Derfor var det svært gledelig at han sa at han kun ønsket å komme til Liverpool.

- Unge Markovic var det også 2-3 andre klubber som var ute etter. Dette var klubber der kamerater av ham fra landslaget spilte, men han ønsket likevel å komme til Liverpool.

- Dette er karer som har sett fotball over hele Europa. De har sett oss spille, og ønsker å bli en del av det vi driver med. Dette er vekst. Det er ikke tilfeldig. Vi har lagt ned mye tid og arbeid både på og utenfor banen for å få til dette. Det viktigste er å ha en identitet. Stemningen i klubben er meget god nå.