- Vi er ikke så langt unna

Adam Lallana tror ikke Liverpool er langt unna å fremvise godt angrepsspill slik Brendan Rodgers' mannskap har blitt kjent for. Laget har slitt innledningsvis grunnet skader og nye spillere i troppen.

- Det er ingen hemmelighet at starten har vært vanskelig for oss, men vi har hatt mange skader og nye spillere som har kommet inn i troppen, slik at det ville ta litt tid, uttalte Adam Lallana til engelsk presse i går.

- Men jeg tror ikke vi er så langt unna nå. Vi fikk et godt resultat i helgen, og det var viktig før landslagspausen.

- Noen ganger når du ikke får et godt resultat, kan to uker føles som tre eller fire fordi du er ivrig etter å få spille neste kamp. Så det var svært viktig.

Adam Lallana avviser at han ville nektet å spille for Southampton igjen dersom sydkyst-klubben ikke lot ham gå til Liverpool i sommer.

- Jeg ønsket hele tiden å forlate klubben på en god måte. Jeg ønsket ikke at det skulle bli uryddig. Jeg sa ikke at jeg aldri ville spille for klubben igjen.

- Straks jeg fikk vite om Liverpools interesse, ba jeg klubben om de kunne komme til enighet og at det ville være mitt ønske å dra til Liverpool. Jeg vil ikke legge skjul på det, jeg er en ambisiøs person.

- I den alderen jeg var i pluss at Mauricio Pochettino var borte følte jeg at det var riktig tidspunkt å teste meg selv. Det var en stor mulighet.

- Det er trist og skuffende at noen fans føler det slik, men jeg kan forstå hvorfor. De elsker Southampton, de er Southampton-supportere.

- Jeg kommer alltid til å elske Southampton. Jeg hadde en flott tid der nede. Det er bare en av disse tingene.