- Vi er ikke uvenner

Engelsk presse hevder at Brendan Rodgers og Fulhams assistentmanager Ray Wilkins hadde en heftig krangel i forbindelse med Liverpools bortekamp på Craven Cottage. Rodgers benekter imidlertid at han og Wilkins er blitt uvenner.

- Det var ingen krangel i det hele tatt. Ray er en av de hyggeligste karene jeg har møtt innen fotballen. Det var bare en liten uenighet på sidelinjen om noe som skjedde i kampen, men det var alt som skjedde, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i ettermiddag.

- De har en fin stab i Fulham. Rene Meulensteen har tatt på seg en veldig vanskelig jobb, og han og hans lag gjorde det svært bra forleden kveld. De kjemper for sine liv, så da kan man bli litt het i toppen, men alle som kjenner meg vet at jeg ikke opptrer slik. Jeg konsentrerer meg normalt om fotballen, men jeg beskytter selvsagt laget mitt og spillerne mine.

- I det halvannet året som er gått har vi bygd og utviklet denne klubben, og det vil vi fortsette med. For oss er målet å komme så høyt som mulig på tabellen, og jeg tror vi har vist at i Premier League trenger du energi og oppofrelse for å nærme deg toppen av tabellen, og du trenger kvalitet.

- Vi har alle disse tre komponentene i vårt lag. For øyeblikket er vi stinne av selvtillit. Vi har stor tro på oss selv, og vårt prestasjonsnivå er stabilt, som i Fulham-kampen hvor vi kom tilbake etter å ha blitt liggende under to ganger. Vi viste skikkelig karakterstyrke.