- Vi er klare for en ny sesong

Daniel Sturridge forteller at det tok lang tid før han kom over forrige sesong. Nå er han og lagkameratene klare for en ny sesong, med Champions League.

24-åringen startet denne sesongen slik han gjorde den forrige, og ble matchvinner i åpningskampen på Anfield. Han står nå bokført med hele 36 scoringer på sine 50 første kamper for LFC - en statistikk ingen kan matche. Nå er han klar for en ny sesong.

 

- Manageren har gjort noen gode kjøp, og vi ser frem til å ha en suksessfull sesong. Alle her er sultne på suksess. Vi var knust forrige sesong, men nå er vi mentalt klare, spesielt for Champions League. Det er noe jeg knapt kan vente på å få spilt i, og slik er det for alle. Det tok lang tid å komme over forrige sesong, sier han til Guardian.

 

- Det er ikke lett å komme over noe slikt. Det er ikke lett i det hele - men vi er over det, og vi ser frem til fremtiden. Om Gud vil, vil vi bringe suksess til klubben. Jeg er takknemlig for alt som har kommet min vei, og måtte det bare fortsette.

 

- Det er tidlig i sesongen, men vi har selvtilliten og troen i troppen. Det betyr ikke noe hvem motstanderen er. Vi har troen på managerens filosofi, på spillerne vi har, og på måten vi spiller kollektivt. Vi tror vi kan slå hvem som helst. Vi har fått en god start, men det er 37 kamper igjen. Det er veldig tidlig å si hvem som kommer til å vinne ligaen eller være blant topp fire. Forrige sesong var vi «underdogs», og denne sesongen vil vi være «underdogs». Vi prøver bare å spille så godt vi kan. Det betyr ikke noe hvem motstanderen er, det bryr oss ikke.