- Vi er klare for Liverpool

West Bromwich-spiller Youssouf Mulumbu sier Luis Suárez er blant de beste i Premier League, men legger til at de ikke har tid til å frykte den uruguayanske målmaskinen.

– Det er en kamp mot et av de største lagene i ligaen. Vi er nødt til å være hundre prosent fokusert hvis vi skal kunne utfordre dem. Vi vet at de er god i form. De scoret fire mål mot Everton og holdt nullen. Men vi er klare for dem, sier den afrikanske 27-åringen.

Før helga er Luis Suárez, med 23 mål, toppscorer med god margin i den engelske toppdivisjonen.

– Suárez er en av de beste spillerne i ligaen, men vi har ikke tid til å frykte ham eller Liverpool. Hvis vi klarer å skape et bra pasningsspill og scorer noen mål, trenger vi ikke å bekymre oss for dem.

Les også: Før kampen: West Brom-Liverpool

Mulumbu sier den eneste måten de kan stoppe Suárez og Liverpool på, er å aldri gi dem tid og rom.

­– Enhver Premier League-spiller vil prestere dersom han ikke settes under press, så vi må sørge for at vi ikke lar Liverpool spille med for mye frihet på søndag. Vi går ikke utpå der med frykt.

West Bromwich kommer fra et surt tap etter 3–4 i West Midlands-derbyet mot Aston Villa denne uka. Albion tok også ledelsen og var på et tidspunkt foran med to nettkjenninger, men vertskapet fra Birmingham slo tilbake og snudde kampen til seier.

– Vi var naturligvis skuffet etter Villa-kampen. Når du scorer to mål tidlig i kampen, føler du egentlig at mye er gjort, sier Mulumbu.

– Vi har analysert kampen, og vi vet laget gjorde noen feil. Vi har ikke pekt på enkeltspillere, men vi vet vi må være bedre mot Liverpool.

Nederlaget sørget for at «the Baggies», som innehar 15.-plassen, ble stående med 22 poeng.

– Ligaen er skikkelig jevn. Hvis vi hadde slått Villa, ville vi vært på øvre halvdel nå.

– Vi scoret tre mål mot Villa, og hvis vi klarer å luke vekk de defensive feilene, har vi kanskje en mulighet mot Liverpool.