- Vi er på rett spor

Liverpool vant 1-0 mot Olympiakos i Chicago, og ifølge Brendan Rodgers er de røde på rett spor til ligaåpningen mot Southampton 17. august. Manageren evaluerer først og fremst fitnessen til spillerne.

Liverpool spilte sin fjerde treningskamp for sommeren natt til i dag. Kampens eneste mål ble satt inn av Raheem Sterling allerede i det 5. minutt. Sterling, Steven Gerrard, Glen Johnson, Daniel Sturridge, Kolo Toure og Lazar Markovic var alle med for første gang etter ferien, mens Jordan Henderson fullførte 90 minutter.

- Jeg er meget fornøyd med hvordan det går. VM-spillerne har nettopp kommet tilbake. De har bare vært med troppen en uke, uttalte Brendan Rodgers til lfctour.com etter kampen.

- Jeg er henrykt. Jeg kjenner denne spillergruppen godt og vet at spillerne som kommer inn er egnet og vil passe inn i det vi prøver å gjøre.

- Den viktigste datoen for meg er Southampton-kampen. Når den kampen kommer, vil vi være klare. Spillerne har vist at de er på god vei.

- Først og fremst evaluerer jeg fitnessen til spilleren. Det er nøkkelen for oss og det viktigste for øyeblikket.

- Men jeg var fornøyd med laget. Vi blir skarpere i bevegelsene og pasningsspillet etter hvert som pre-season skrider frem.

- Vi bygger opp spillernes motstandsdyktighet og antall spilleminutter i kampene. I første omgang startet vi meget bra. Pasningsspillet var presist. Vi scoret et bra mål og virket å være en trussel helt fremme i banen, både i kombinasjonsspillet og på kontringer.

- Jeg er også fornøyd med forsvarsspillet. Vi viser god forfatning tidlig i pre-season. Vi foretok noen bytter i kampen, og de unge spillerne fikk noen minutter på banen.

- Noen av spillerne som bare har vært tilbake i cirka en uke fikk 45-60 minutter. Totalt sett er jeg fornøyd.