- Vi er sammen om dette

Brendan Rodgers understreket under dagens pressekonferanse at Liverpool forsvarer seg som et lag, og at hele laget således må ta ansvar for alle baklengsmålene den siste tiden.

Liverpool slo Stoke 5-3, Fulham 3-2 og Swansea 4-3. Selv om laget scorer mange mål, er det bekymringsfullt at man er lekk i begge ender.

- Vi jobber som et kollektiv. Når vi angriper og scorer mål er det på grunn av hva vi gjør som lag. Vi slapp inn noen skuffende mål i helgen, men på dette stadiet av sesongen handler det om å vinne, sa Rodgers på Melwood i dag.

- Vi har spilt noen strålende kamper i løpet av de siste 4-6 ukene, og det har vært artig å se angrepsspillet vårt. I helgen slapp vi inn noen mål, et på et frispark som vi var skuffet over, et på straffespark og et på en utrolig bra avslutning fra Jonjo Shelvey. Dette skyldes ikke enkeltspillere eller en enkelt lagdel. Vi gjør dette som lag.

- Vi har scoret 70 mål, noe som er mest av alle i Premier League, fordi vi bygger en plattform som er basert på angrepsspill. Dersom vi må forsvare oss er det fordi vi ikke har presset ballfører godt nok lenger fremme på banen.

- Vi vant i helgen, og vi skal ikke glemme at vi møtte et veldig godt lag. Et lag som var uheldige som ikke slo Napoli. Supporterne var kanskje frustrerte over at vi ikke vant med mer enn ett mål, men det viser bare hvor langt vi er kommet.

- Vi har forbedret antall scorede mål, og vil vil forbedre oss på andre områder også. Vi vil fortsette å jobbe hardt, da det alltid er områder man kan forbedre seg på. Men ingen skal stille spørsmålstegn ved karakterstyrken til dette laget.

- Det handler om å skape en kultur der lagånden spirer og gror. Det er virkelig godt kameratskap innad i gruppen. Spillerne har tatt til seg en ideologi om hvordan vi ønsker å jobbe. Det er ingen som er viktigere enn laget.