- Vi er sultne på suksess

Liverpool FC mangler erfaring fra tittelkamper, men Brendan Rodgers opplyser at de røde kan ha en stor fordel av at både spillere og stab er sultne på suksess.

 - Det kan slå begge veier. Hvis du har erfaringen, så vet du kanskje hva som venter deg. Men man kan se på det fra et annet perspektiv: Vårt lag og stab er meget sultne på suksess, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse.

- Den sulten kan noen ganger være en stor fordel. Vi har allerede sett det denne sesongen.

Chelsea og Manchester City har til sammen fire ligatitler de seneste ti årene.

- Det er andre lag med mer erfarne spillerne og flere titler enn oss, men vi har et lag med kvalitet og sult. Vi viser at vi er et lag i vekst og utvikling.

- Vi er ikke ute etter å lykkes bare for denne sesongen. Det er en prosess som startet for 18 måneder siden. Vi er ute etter vedvarende suksess. Vi er ute etter å bygge noe her.

- Vi er velsignet som har en blanding av spillere på laget. Vi har noen talenter i verdensklasse. Vi har litt ungdommelig begeistring og sult til å lære. Vi har noen lokale talenter, og det er meget viktig.

- Vi har en fantastisk balanse på det vi prøver å få til her. Det er noe vi ønsker å fortsette med også etter denne sesongen. Forhåpentligvis kan vi bli suksessfulle over en periode.