- Vi fortjente seieren

U18-trener Neil Critchley synes Liverpool fortjente seieren mot Aston Villa i FA Youth Cup. Harry Wilson utgjorde en forskjell da han kom inn i pausen.

Liverpool er videre i FA Youth Cup etter 3-1 mot Aston Villa på Langtree Park i St. Helens. Daniel Trickett-Smith ga Liverpool ledelsen på et flott volleyskudd.  Gjestene utlignet etter nølende midtstopperspill. Harry Wilson avgjorde med to scoringer etter pause.

- Jeg er fornøyd med prestasjonen, spesielt i 2.omgang. Harry Wilson kom inn og utgjorde en forskjell. Vi fortjente seieren. Vi kunne kanskje ha spilt bedre, særlig før pause, uttalte U18-trener Neil Critchley til LFC TV etter kampslutt.

- Været var dårlig, men banen holdt bra. Det var en underholdende kamp. Vi scoret noen mål, men kunne hatt flere. Daniel Trickett-Smith hadde en tilsvarende avslutning mot Middlesbrough i helgen, men ballen gikk i tverrligger.

- Vi begynte kampen bra de første 20 minuttene og tok ledelsen. Jeg følte at baklengsmålet ville komme. Vi var slappe i presset og lot dem komme inn i kampen. Vi snakket om dette i pausen. Vi var bedre etter i 2.omgang..

- Wilson utgjorde en massiv forskjell. Han kom inn bra på kanten og avsluttet med venstre. Han kunne også ha scoret flere på slutten, blat annet med høyre. Han har respondert bra på å være ute av laget.

- Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp. De har historie på seg for å produsere spillere. Vi fortjente seieren.

I 5. runde venter Watford eller tittelforsvarer Norwich på bortebane.

- Vi kom til semifinalen i fjor og håper å ta et steg eller to lengre. Vi må imidlertid spille bedre enn vi har gjort i de to første kampene. Vi er kapable til det. Vi har gode muligheter til å avansere.