- Vi går ut på Old Trafford uten frykt

Steven Gerrard sier at Liverpool vi vise Manchester United respekt i dag, men være uten frykt. Selv føler han seg sterk og trives meget godt med sin fotball.

- Vi har ikke overrasket oss selv, sier Stevie G til Sky Sport når det blir snakk om Liverpools gode sesong så langt. – Jeg tror vi har overrasket alle nøytrale og de som ser dette utenfra. Vi avsluttet imidlertid forrige sesong virkelig sterkt, da vi viste de siste seks månedene en form som tilsa Champions League.

- Vi har styrket laget på et par plasser og Brendan har gjort en fantastisk jobb med å sy sammen et lag og få alt på plass ute på banen.  Vi har gjort det glimrende så langt denne sesongen, men vi vet også at det kan lett falle sammen.

- Jeg har følt meg bra i et par år nå, fortsetter kapteinen om sin egen fysisk tilstand. – Jeg hadde en lyskeskade i 2010 som truet min karriere, men siden den ble fikset har jeg følt meg utmerket. Jeg trives med min fotball.

- Jeg har spilte i en litt annen posisjon i det siste, men det er ikke helt fremmed for meg. Manageren sa at han kom til å benytte meg mer som et midtbaneanker, men det er noe jeg trives med. Jeg føler at det er en posisjon som gjør at jeg kan holde det gående lengre, noe jeg ønsker å gjøre. Jeg synes det passer min stil og min alder. Jeg kan se tilbake på tiden under Gerard Houllier og Rafael Benitez og andre manager som benyttet meg i andre posisjoner enn hva jeg var vant til, og jeg kan se nå at det har hjulpet meg til å bli den jeg er i dag.

- I denne rollen blir det langt færre spurter eller løping i høyt tempo for meg. Det blir mer sideforflytninger og småspurter. Jeg har spilt som en offensiv midtbanespiller eller en nr. 10, spilt tre kamper på seks dager, og det ville vært vanskelig nå. I denne posisjonen føler jeg meg sterk nok til å kunne spille fire kamper i uka. Jeg tar hver uke av gangen, men trives like mye nå som da jeg gjorde min debut, noe som er nøkkelen ved det hele.

- Dette er den store kampen ved siden av derbyet på Merseyside, forklarer Gerrard foran dagens møte med Manchester United. De er vår store rival. De har hatt det litt vanskelig i det siste, men vi vil vise dem respekt. De har spillere i verdensklasse og har de dagen kan de gi alle en kamp. Det er en åpen kamp, men vi reiser dit med selvtillit.

- Det har vært ganger hvor vi har reist dit og det var klart at de hadde bedre spillere og et bedre lag, men nå er det vi som har en luke til dem, vi spiller bedre enn dem og jeg mener vi kan mer enn matche dem spiller for spiller. Vi går ut på Old Trafford uten frykt. Ja, de har sine fans der men de kan ikke sparke til ballen. Det er det laget som er best der og da som vil vinne.