- Vi hadde flaks

Liverpools opptreden på Loftus Road var ikke god. Det sier Steven Gerrard seg enig i, og kapteinen sier spillerne føler seg heldige som kan reise hjem med full pott.

– Vi er fortsatt i sjokk, for å være helt ærlig, forteller kapteinen til Sky Sports.

Queens Park Rangers utliknet de rødes ledelse med bare noen minutter igjen av ordinær tid. Philippe Coutinho, som kom inn etter pause, ga Liverpool riktignok ledelsen rett etterpå, men Eduardo Vargas scoret sitt og hjemmelagets andre mål på overtid. Likevel rakk gjestene å vinne kampen, for Steven Caulker løp ballen i eget nett etter et godt Liverpool-angrep.

Kampreferat: QPR – Liverpool 2–3

– Vi kunne ikke klaget dersom vi hadde måttet reise herfra uten noe som helst. Heller ikke om vi hadde fått med oss bare ett poeng. Jeg mener vi er utrolig heldige som kan ta med oss tre poeng, sier scouseren.

Før kampen sa Jordan Henderson at Liverpool-stallen er «bedre enn det de har vist så langt» denne sesongen, og midtbanemotoren etterlyste ytterligere fremgang. Det gjør også Gerrard, som mener viljen til å vinne er det eneste Liverpool bør roses for i dag:

– Prestasjonen vår er nødt til å bli bedre. Det eneste vi kan få skryt for, er at vi aldri ga opp og fortsatte å presse på fremover i sluttsekundene. Vi ble belønnet for å holde oss fast i kampen, men vi må bli bedre over hele banen.

– Sterling blir landets beste

Supporterklubben ga Raheem Sterling bestemannsprisen i ettermiddag, og tenåringen var nest sist på ballen da seiersmålet ble scoret. Spilleren selv sier han ikke lot seg affisere av medietrykket mot seg de siste dagene.

– Det er alltid gøy å spille fotball, og det har ikke forandret seg denne uka. Manageren sendte meg utpå der, og jeg er bare glad for at vi fikk med oss alle de tre poengene, sier han.

– Jeg synes Raheem var strålende. Man må gi denne gutten støtte, for han kommer til å bli landets beste fotballspiller, forteller Gerrard til BBC Sport.