- Vi har en bedre tropp

Mike Marsh mener Liverpool har en bedre tropp denne sesongen enn forrige sesong, og tror at de røde igjen kan kjempe helt i toppen av Premier League.

- Det var viktig for oss å få de første tre poengene forrige helg, uttaler førstelagstrener Marsh til Liverpoolfc.com.

- Det var flott at vi vant kampen sist søndag, slik at vi kom godt ut av startblokkene. Kampen lignet på mange måter på den vi hadde mot Stoke i fjor. Det er mange ting som spiller inn i en ligaåpning, som kampnerver og nye spillere som debuterer. Det var viktig å få et godt resultat, og det klarte vi.

- Det er alltid viktig å vinne hjemmekampene. Vi ønsket de tre poengene, og fikk de, og dermed har vi et godt utgangspunkt foran kampen mot Manchester City mandag kveld.

- Alle spillerne og staben jobber som et team, og vi ønsker nye spillere velkommen. Vi gjør hva vi kan både på og utenfor banen for at våre nye spillere skal finne seg til rette. Nå har vi fått mer bredde i troppen. Vi har flere spillere å velge i, og vi har en sterkere benk og en sterkere startellever. Vi har selvsagt mistet Luis Suarez, som har dratt til Barcelona, men vi har kjøpt åtte nye spillere og det styrker oss.

- Det er selvsagt viktig med en sterkere tropp når vi skal spille Champions League denne sesongen. Det er hva vi har hatt i tankene. Vi kunne ikke tatt fatt på Champions League-spill med den troppen vi hadde forrige sesong, for den hadde blitt for tynn. Vi måtte hente noen nye spillere.

Fokus er naturlig nok rettet mot mandagens kamp mot Manchester City – en match Marsh ser frem til.

- Vi forbereder oss til alle kamper på samme vis. Vi går for seier. Vi vet det blir en vanskelig kamp. De er regjerende ligamestere, og slo oss på målstreken i fjor. Men vi ga de god kamp, og det akter vi å gjøre denne sesongen også.

- Vi har selvtillit etter besøket vårt på Etihad i fjor, da vi spilte meget bra der. Vi spilte generelt meget bra på bortebane i fjor, så vi er godt forberedt og utstyrt til å håndtere kamper mot store lag på store stadioner. Vi har lagt en taktikk, og vi reiser til Manchester med mål om å bite godt fra oss.

- Det var en grunn til at Manchester City vant Premier League i fjor. Men det er ikke bare City vi har å konkurrere med denne sesongen. Chelsea har styrket laget, og det har Manchester United også, så det blir tøft.

- Jeg håper vi skal slå godt fra oss mot storklubbene. Vi har et veldig ungt lag, som vil gå ut og spille på hele sitt register, uten noen form for frykt. Vi har ingenting å frykte. Vi har et veldig godt lag, så vi akter å styre kampen og forsøke å vinne den.

- Det er ikke helt avgjørende at vi vinner på mandag, men det er uansett viktig. Dersom vi klarer å få et godt resultat er det flott, men det er tidlig i sesongen. Dersom vi vinner kan man likevel ikke utelukke Manchester City i tetkampen, og omvendt, dersom de vinner kan man likevel ikke utelukke oss i tetkampen.

- Men med en seier vil vi gi en klar beskjed til de andre klubbene om at vi blir å regne med også denne sesongen. Klarer vi å ta tre poeng mot regjerende ligamester er det noe som alle vil legge merke til.