- Vi har lagt bak oss en god uke

Simon Mignolet er storfornøyd med tre seirer på en uke og tabelltopp i Premier League, men nå er fokus på neste kamp. Fantastisk støtte fra fansen.

Liverpool beseiret Cardiff, Sunderland og Tottenham i løpet av åtte dager, scoret 12 mål i kampene og overtok 1.plassen i Premier League.

- Jeg tror ikke det kunne ha gått noe bedre enn det gjorde i forrige uke. Når du vinner tre kamper, så er det du ønsker, sier Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Vi må holde det gående. Vi er glade for det som har vært og hvor vi ligger i øyeblikket, men det som er viktig er hva som skjer fremover.

Liverpool spilte sin første kamp på Anfield på en måned i 2-1-seieren mot Sunderland. De røde gikk opp på 1.plass i Premier League etter 4-0 mot Tottenham på søndag.

- Uansett hvilket lag du møter på hjemmebane i Premier League, så ønsker du å vinne. Det er den første målsettingen.

- Vi scoret veldig tidlig i kampen, og det gjør det lettere for oss å spille kampen slik vi gjorde. Vi møtte et meget godt lag, men vi gjorde jobben vår meget bra.

- Vi er svært fornøyd med resultatet og målene vi scoret.  Vi kunne kanskje ha scoret noen flere, men holdt også buret rent.

- Vi tar med oss alt videre inn i de seks siste kampene denne sesongen.

Før Sunderland-kampen ble spillerne tatt i mot av Liverpool-supportere da spillerbussen ankom Shankly Gates.

- Mottagelsen vi fikk da vi ankom stadion, var fantastisk. Det ga oss en god start. De støtter oss, og det har de gjort helt siden sesongåpningen. Deres støtte kan bare hjelpe oss til å vinne kamper.

- Når fansen har tro på deg og gir deg selvtillit til å gå ut på banen, så blir det lettere å spille på Anfield.

- Når du går ut på banen, føler du at de støtter deg og ønsker å dra deg frem. De ønsker at du skal score mål. Jeg er sikker på at de kommer til å gjøre det i de gjenstående hjemmekampene denne sesongen.