- Vi har uthvilte spillere

Sterling og Mignolet var de eneste spillerne som spilte 90 minutter mot West Ham forrige helg som også spilte hele kampen mot Middlesbrough i midtuken. Rodgers hevder han har et uthvilt mannskap før morgendagens derby.

- Vi begynner å bli vant til midtuke-kampene nå, og vi forsøker å maksimere forberedelsestiden når vi har mulighet til det, forklarer Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi startet kampen svakt forrige helg, og kom under med 2-0 etter bare sju minutters spill. Det var ikke bra.

- Men nå er spillere som Steven Gerrard, Dejan Lovren, Martin Skrtel, Alberto Moreno og andre uthvilte og klare til kamp. De er forhåpentligvis godt opplagt, i form og ser frem til kampen.

Philippe Coutinho og Jordan Henderson har vært ute med skader den siste uken, men Rodgers utelukker ikke at duoen spiller derbyet.

- Vi vurderer fortsatt tilstanden deres, og hvordan de jobber de par siste dagene blir avgjørende. Det er for tidlig å slå fast om de spiller eller ei. Vi har fortsatt litt tid til kampen skal spilles. Vi håper de blir involvert, men vi får se hvordan de responderer på behandlingen de får av det medisinske støtteapparatet.