- Vi har vokst til å bli et lag

Brendan Rodgers ledet sin første ligakamp som manager for Liverpool mot søndagens motstander West Bromwich for 18 måneder siden, og forklarer hvordan hans mannskap har vokst under den tiden.

- I den første kampen mot West Brom hadde vi noen talentfulle spillere, men vi var i veldig stor grad en gruppe med individualister, forklarte Rodgers på dagens pressekonferanse.

- Vi har iverksatt en metode i vårt spill. Vi har blitt et lag. Vi forstår spillet mye bedre i forhold til hvordan vi ønsker å arbeide og hvordan vi ønsker å spille.

- Et viktig karaktertrekk i ethvert lag med suksess er mental styrke, og vi har det i bøtter og spann. Det er noe som viser at vi har vokst og som gjør meg veldig glad, men vi har fortsatt langt igjen.

- Jeg er henrykt over hvordan spillerne ter seg og over deres kvalitet. Som vi så forleden kveld, hvor de gjorde en utrolig prestasjon under en kamp med så mye press. Alle snakket om hvor mye denne kampen betydde og at det var den viktigste kampen lagene i mellom på 30 år.

- Jeg har analysert kampen mot Everton to ganger, hvor jeg har sett på den kvaliteten vi hadde med ballen, den eksepsjonelle gjennombruddskraften og vårt supre pasningsspill.

- Å spille på en slik måte, med en slik fokus og konsentrasjon, det krever et virkelig godt lag.