- Vi jobber hardt hver eneste dag

Simon Mignolet mener at Liverpools gode resultater denne sesongen skyldes at spillerne jobber knallhardt under hver eneste treningsøkt på Melwood.

- Det er ikke bare ute på banen i kampene at vi står på til siste fløytesignal. Vi gjør det også på trening. Alle jobber veldig hardt, og vi står på helt til treningen er slutt, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Vi forsøker å få maksimalt ut av hver eneste lille økt. Selv i de korte kampene på trening ønsker vi å vinne hver eneste gang. Slik er lagånden i troppen. Vi vet at alle vil jobbe i 90 minutter, helt frem til siste fløytesignal.

- Det har blitt ganske mange kamper nå hvor vi har sikret oss poengene helt mot slutten av oppgjørene, som for eksempel i helgen mot Swansea og mot Fulham i forrige ute. Jeg husker også at vi fikk med oss poeng på denne måten fra lokaloppgjøret mot Everton i begynnelsen av sesongen.

- Vi har gjort dette jevnlig så langt, og forhåpentligvis kan vi fortsette med dette helt frem til siste kamp for sesongen. Det har som sagt blitt noen nå, som borte mot Fulham og hjemme mot Swansea.

- Det er veldig viktig at vi fortsetter å vinne og at vi klarer å fortsette på samme måte som vi har gjort. Vi ser frem til neste kamp, som er mot Southampton i helgen. Det blir selvsagt nok en tøff kamp. Men jeg er sikker på at vi vil gjøre alt vi kan for å få et godt resultat der også.

Mignolet håper nå at han klarer å holde buret rent i flere av de gjenstående 11 kampene.

- Vi vet at dersom vi ikke slipper inn mål, så blir det enklere for oss å vinne kampen. Vi må forsøke å score noen mål, og samtidig sørge for at vi holder stand bakover. Vi skal forsøke å gjøre det mot Southampton.

- Når du starter en kamp mot Swansea på hjemmebane er målet først og fremst å vinne kampen. Det klarte vi til slutt. Vi ledet 2-0, men så klarte de dessverre å slå tilbake takket være en flott scoring av Jonjo Shelvey og så en avslutning som forandret retning. Det var litt skuffende å slippe inn de to målene, men vi tok føringen igjen like før pause. I pausen fokuserte vi på å score noen flere mål, og samtidig holde tett bakover. Dessverre slapp vi inn et tidlig mål i andre omgang. Men til slutt klarte vi å ta de tre poengene, og det var selvsagt målet vårt før kampen.