- Vi kan håndtere hardt kampprogram

Brendan Rodgers mener Liverpool har en god nok stall til å takle det tøffe kampprogrammet. Ser frem mot Newcastle-kampen på lørdag.

Liverpool har et knallhardt kampprogram i vente, med Newcastle og Real Madrid borte, samt Chelsea hjemme på bare sju dager.

 

- Uker som dette er grunnen til at vi forsterket stallen. Vi gjorde ni forandringer på laget som møtte Hull til laget mot Swansea på tirsdag, og fikk med oss en seier. Det er en veldig spennende uke, og det er nøkkelen, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

- Newcastle vil bli en tøff kamp, men en vi ser frem til. Det er det eneste fokuset. Vi går for tre poeng, og tar det derfra. Vi vil gå til Newcastle-kampen med stor selvtillit. Vi fikk et utmerket resultat her, og spilte så bra som vi har gjort hele sesongen i den første omgangen.

 

I 2012 ble Liverpool slått 3-1 hjemme i samme runde av ligacupen, av nettopp Swansea.

 

- For et par år siden gjorde vi mange forandringer for en ligacupkamp, og ble grundig slått. På tirsdag gjorde vi ni forandringer, vant kampen, og er nå i kvartfinalen. Vi ønsker å ta med oss den selvtilliten inn til kampen i helgen.