- Vi kan prate med Stevie om alt

Som Liverpools visekaptein har Jordan Henderson fått ekstra ansvar. Men om han føler ansvaret tynge, vet han at han alltid kan spørre Steven Gerrard om råd.

- Stevie er kanskje den beste kapteinen Liverpool har hatt. Kanskje også den beste England har hatt, og den beste som finnes innen fotballen, uttaler Henderson til Liverpool FC Magazine.

- Jeg drar stor nytte av å ha ham ved min side. Det er stort. Jeg studerer ham hver dag. Han higer alltid etter å bli bedre. Han har vært den beste og mest innflytelsesrike spilleren i klubben i lang tid, og han ønsker fortsatt å bli bedre, fortsetter 24-åringen.

- Steven tar treningene veldig seriøst, og setter tonen for hvordan ting skal være. Alle andre følger etter. Han gjør mye som folk på utsiden ikke ser. På banen er han en stor leder. Du ser scoringene hans, pasningene og taklingene han gjør, og måten han inspirerer laget på.

- Utenfor banen oppfører han seg også eksemplarisk. Han er en veldig trivelig kar, og alle i troppen vet de kan gå til Steven om de har problemer. Det aller viktigste er at han setter laget foran alle andre, inkludert seg selv. Laget er viktigst.

- Selv hadde jeg problemer med å takle skuffelser og nederlag da jeg kom til Liverpool. Det var noe jeg måtte lære meg i min første tid i klubben. Jeg var 21 år gammel da jeg kom til klubben, og når du er ung kan det være vanskelig å reise seg igjen etter skuffelser og nederlag. Det er et område jeg er blitt mye bedre på.

- Til syvende og sist kan du uansett ikke forandre noe som har skjedd. Du kan bare påvirke det som skjer i fremtiden. Så lenge du lærer av dine feil, vil du klare deg fint.

- Det er ikke hyggelig etter et dårlig resultat eller etter en kamp hvor du har spilt dårlig. Det sårer deg, og det ødelegger kvelden din. Men neste dag må du komme deg videre. Du må kunne håndtere både det negative og det positive.