- Vi kan slå Real på Anfield

Liverpools to spanske sidebacker, Javier Manquillo og Alberto Moreno, tror det er mulig å slå stjernegalleriet til Real Madrid, med støtten til Anfield-publikummet i ryggen.

- Jeg ble veldig glad når jeg ble klar over Liverpools interesse for meg. Du oppdager hvor stor denne klubben er fra første dag når du kommer hit. Supporterne støtter deg både på gode og dårlige dager, og det gir deg en god følelse. Det er veldig spesielt å spille på Anfield, sier Manquillo til AS.

- Jeg er henrykt over å være her. Folk har støttet meg og min familie helt fra begynnelsen av. Jeg visste Liverpool var en stor klubb, men først når du er på plass på innsiden innser du hvor stor den er, føyer Moreno til.

- Jeg har alltid likt Premier League. Hjemme i Spania pleide jeg å se høydepunktene, for fotballen er veldig attraktiv. Kampene er spektakulære, legger venstrebacken til.

- For en ung spiller er det viktig at manageren stoler på deg. Rodgers har gjort det fra første dag av, noe jeg er takknemlig for. Det er vanskelig å flytte til en stor klubb som Liverpool og gå rett inn i startoppstillingen, forteller Manquillo.

Nå ser begge de to sidebackene frem til onsdagens Champions League-kamp, mot landsmennene fra Madrid.

- Vi har ikke startet sesongen så bra, men vi er et ungt lag som vil vokse. Kampen mot Real Madrid vil bli veldig vanskelig, men vi vil kjempe og vi tror at vi kan vinne på Anfield. Våre supportere er imponerende. Du hører «You'll Never Walk Alone» foran kampen, og det gir deg det lille ekstra. Det er sant at Anfield er et magisk sted å spille. Alle lag som kommer hit vet de vil få det tøft, sier Moreno.

Kampen er enda mer spesiell for kollega Manquillo, som er lånt inn fra Real Madrids byrival Atletico.

- Jeg er Atletico-spiller, og da er det alltid annerledes å spille mot Real Madrid. Du må gå til denne kampen som om det er noe spesielt. Vi må spille på våre styrker, og forsøke å ta tre poeng. Selvsagt er Real Madrid et stort lag med store stjerner. Det blir en interessant kamp. Jeg ser frem til å muligens skulle spille mot Cristiano Ronaldo. Jeg vil forsøke å holde fokus, og spille en god kamp, sier høyrebacken.