- Vi kjempet oss videre

Brendan Rodgers var mest fornøyd med lagånden da Liverpool avanserte til fjerde runde i Capital One Cup etter en dramatisk seier over Middlesbrough, 14-13 på straffespark-konkurranse.

Totalt ble det tatt 30 straffespark i straffespark-konkurransen før oppgjøret ble avgjort.

- Dette gjør underverker for lagånden. Stemningen er god i garderoben. Vi er videre, og klare for neste runde, slo Rodgers fast til Liverpoolfc.com etter maratonøkten på Anfield.

- Vi har ikke startet godt denne sesongen. Vi har fortsatt ikke funnet formen, men jeg tror vi har vist i turneringene at vi har karakterstyrke og vilje til å kjempe.

- Vi er selvsagt glade for å være videre, og denne erfaringen vil gjøre godt for våre unge spillere, selv om det ble en lang kveld for alle. Det er godt å vinne, uansett hvordan det skjer.

- Vi spilte greit i kampen, men skapte ikke så mye, om jeg skal være ærlig. Men vi viste god utholdenhet, og sto på kampen ut. Det har vært gjennomgangsmelodien den siste tiden at vi gjør for mange feil, og vi ble straffet for det i kampen.

- Vi gjør feil for tiden – for mange feil. Det første målet deres var jeg skuffet over, og i enda større grad det andre målet. Vi hadde kontroll på kampen, og Middlesbrough var utslitt. Vi hadde ikke trengt å gi dem noen oppmuntring. Men vi ga fra oss ballen på nonchalant vis, og de løp gjennom og fikk straffespark.

- Men spillerne viste utholdenhet og sterk psyke ved å stå på videre. Til slutt, når vi måtte beholde fatningen, var det noen av våre unge spillere som gikk frem og tok straffespark. Det var veldig vanskelig, men selv keeperne scoret. Det var virkelig god kvalitet på straffesparkene.

- Du kunne se hvorfor Middlesbrough er i toppen av The Championship. De er et godt lag, som er godt organiserte. Vi ønsker dem lykke til i resten av sesongen.

- Flesteparten av spillerne vi benyttet trengte spilletid. Jeg er fornøyd med at de fikk mange minutter på banen. Vi hadde en lignende situasjon når vi møtte Notts County forrige sesong. Men jeg stilte med flere seniorspillere den kvelden. Vi gikk videre da også, men vi måtte spille ekstraomganger. Vi vant kampen påfølgende helg med 1-0 over Manchester United.

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv, men heldigvis er vi videre takket være utholdenheten og kvaliteten til spillerne. For meg er jobben gjort. Det er ingen grunn til å hoppe opp og ned for meg. Vi vant, og vi er videre. Middlesbrough spilte bra, og vi gjorde det bra som er videre.

- Det gjør underverker for lagånden og samholdet i gruppen når du vinner på denne måten. Nå har vi litt tid til å forberede oss og bli klare for en enormt viktig kamp til helgen.

Rodgers var godt fornøyd med debutantene Jordan Rossiter og Jordan Williams, så vel som erfarne spillere som Jose Enrique og Adam Lallana.

- Adam er trolig fortsatt i en preseason-fase, for han spilte ikke særlig mye under preseason på grunn av en skade. Så det var flott at han fikk så mye spilletid.

- Jeg ble veldig imponert over Jose Enrique, for jeg så Albert Adomah i Championship da jeg var i Swansea, og jeg vet hvilken god spiller han er, og hvor rask han er. Det finnes ikke mange som er i bedre fysisk form enn Albert. Jose kom inn, og spilte hele kampen mot ham. Jeg syntes han var enestående.