- Vi kommer aldri til å gi opp

Det var en kamplysten Brendan Rodgers som møtte pressen før kampen mot Ludogorets. Han sier at de kommer svært motiverte til Bulgaria. Manageren tok Steven Gerrard i forsvar.

- Vi kommer til å kjempe og arbeide videre i den troen at den innsatsen og den ærligheten som hersker i spillertroppen vil gi oss resultater, fortalte Rodgers til pressen i Sofia.

- Nå tenker jeg ikke noe på transfervinduet i januar. Jeg ønsker å bringe laget tilbake til det nivået som vi hadde tidligere. Med unntak av kampen mot Spurs har vi ikke vært i nærheten av vår standard. Vi kommer aldri til å gi opp.

- Måten jeg arbeider på er å ikke dvele ved fortiden. Alle kan gjøre feil, vi behøver å fokusere på neste kamp. Det jeg må sørge for at spillerne trives på treningsfeltet.

- Vi kommer alltid til å få oppleve skuffelser, spillerne ser nå mot meg for motivasjon.

- Dette er det samme som foran enhver kamp. Vi vil gi Ludogorets mye respekt. De har vist at de er et godt lag med noen veldig gode spillere.

- Vi har ikke fått de resultatene vi ønsker og vi har ikke vært stabile. Hvis vi kan få den første scoringen kan det gi oss selvtillit. Vi hadde en veldig vanskelig kamp mot dem på Anfield, men vi kommer hit veldig motiverte. Vi vil gjøre alt for å få et godt resultat.

- Jeg bedømmer Steven ut fra hva han gjør, svarte Rodgers på spørsmål om sin kaptein og den manglende form som Steven Gerrard har vist i det siste. – Jeg tror folk forventer at Steven skal være den samme type spiller som han var for ti år siden, men slik er det ikke.

- Det er meget urettferdig at han blir bedømt ut fra det nivået han hadde tidligere. Han er den beste spilleren jeg noen sinne har arbeidet med, det at han blir tatt ut på laget har ingen ting med sentimentalitet å gjøre.

- Han kan fortsatt bidro på et høyt nivå, det er min oppgave å sørge for det.