- Vi kommer sterkere tilbake

16 år gamle Jordan Rossiter scoret sitt første mål i juniorcupen mot Reading, før scouseren og hans lagkamerater måtte tåle et bittert nederlag etter straffespark-konkurranse.

- Det er vanskelig å vite hva en skal si, vi er knust etter dette, forklarte Jordan Rossiter til LFC TV etter at Liverpools junirolag var blitt slått ut av Reading i cupen. Midtbanespilleren hadde selv fullført en opphenting fra 0-2 til 2-2 med en scoring på overtid i ordinær spilletid, før rød 4-2 ledelse i ekstraomgangene ble til 4-4 og en straffespark-konkurranse som ble tapt med 5-4.

- Vi spilte glimrende som kom tilbake slik vi gjorde, etter å ha vært under med 0-2, men så ubarmhjertig kan fotball være.

- En kan vel si at dette er hva juniorcupen dreier seg, fortsetter energibunten som til daglig spiller fast på Liverpool U21 til tross for sin unge alder. – Det er en kamp der og da og som du må vinne. Dette er tøft å håndtere men vi kommer sterkere tilbake fra dette og vil lære av det.

- Det var et stort øyeblikk for meg å score mitt første mål i juniorcupen, men nå betyr det ingen ting og jeg ville gjerne ha byttet bort den scoringen med avansement.

- Både U21 og U18 kjemper for å komme videre fra ligaspillet til play-off og det blir fokuset fremover, å fullføre sesongen best mulig.