- Vi kunne aldri ha spilt slik

Brendan Rodgers sier at Liverpool aldri kunne ha spilt så defensivt og drøyd tiden slik Chelsea gjorde på Anfield. Jose Mourinho uforstående til uthalingstaktikk.

- Jose er fornøyd med å jobbe på den måten. Han vil trolig vise frem sin CV til meg og si at det fungerer, men det er ikke slik jeg arbeider, uttaler Brendan Rodgers til BBC.

- Jeg liker å ta initiativet i kampene, forsøke å dominere og la spillerne utrykke seg selv.

- Hvis defensive spillestiler gir resultater, så flott. Jose har fått sitt resultatet her og han vil være fornøyd med det.

- Men det er helt motsatt av slik jeg arbeider. Forhåpentligvis vil vår offensive mentalitet og aggressivitet gi oss resultater på lang sikt.

Chelsea halte også ut tiden ved en rekke anledninger.

- Det var én spiller (Ashley Cole) som fikk gult kort for uthaling av tid i det 92. minutt.  Men jeg tror dere kunne se det fra første fløytesignal at planen tydelig var å frustrere oss.

- Ulike lag jobber på forskjellig måte. Vi er et lag som forsøker å vinne på en sportslig måte. Vi forsøker å spille fotball, men det ville seg ikke.

- Chelsea var en nyttig forberedelse til Crystal Palace med lange baller, lange innkast og spillere bak ballen.

Jose Mourinho var selvfølgelig uforstående til at Chelsea drev med uthalingstaktikk.
- Drøying av tid? Hva er det? spurte Mourinho.

Portugiseren var godt fornøyd med det laget hans viste fram mot Liverpool.

- Nå kan vi si at vi har vunnet begge kampene mot ligamesteren. Vinner Liverpool, har vi slått dem i to kamper. Vinner City, har vi slått dem to ganger, uttalte Mourinho til BBC.

- City eller Liverpool vinner ligaen, så det er ikke noe å feire. Med disse tre poengene trenger vi bare ett poeng for å bli nummer tre. Det har vært en god sesong for oss, og vi har utviklet oss på mange plan.

- Mange hadde nok trodd at vi skulle komme hit og tape 0-3 eller 0-5, som andre har gjort. Men guttene leverte strålende, så jeg er glad på deres og fansens vegne. Det er slik vi vil at Chelsea skal framstå.