- Vi må bli tøffere

Brendan Rodgers sier at hans spillere må bli mer aggressive og være i stand til å forsvare seg som et lag framover. Manageren vil ha pressekonferanse i Bulgaria i kveld.

Manageren aksepterer at Liverpool må bli kollektivt bedre når Rodgers nå håper å lede sitt mannskap ut av det uføret som har medført fire strake tap i liga og cup. Trolig har ikke de røde råd til å gå på nok en smell i morgendagens møte med Ludogorets, dersom man skal ha muligheter til å avansere videre fra gruppespillet i Champions League.

- Vi må bli tøffere, mer aggressive og en vise større kapasitet til å forsvare oss som et lag, forklarer Rodgers til Liverpools hjemmeside. – Det er øyeblikk hvor en må forsvare seg, hvor du må forsvare deg bedre – og det er noe vi kommer til å se på.

Mario Balotelli er fortsatt skadet, noe som kan gi Rickie Lambert en sjanse fra start for andre kamp på rad.

- Det er i virkeligheten det store fortrinnet til Rickie, at han kan komme inn bak skulderen til sin oppasser og hans evne til å starte riktig er veldig bra, forklarer Brendan Rodgers om scoringen til Lambert mot Crystal Palace, hans første for Liverpool. – Han hadde en herlig touch og avslutningen var god. Det var også ypperlig teknikk fra Adam Lallana og måten han plukket ham ut i feltet var virkelig bra, fortsetter Rodgers om forspillet til målet.

Brendan Rodgers vil holde en pressekonferanse foran kampen mot Ludogorets i Bulgaria i kveld, etter at Liverpool i formiddag valgte å trene på Melwood heller enn i Sofia.