- Vi må få orden på forsvaret

Kolo Toure vil ikke avskrive Liverpool i kampen om ligagullet, men innrømmer at den bakre fireren må bli bedre enn den har vært i det siste. Tror Mignolet rister av seg dårlig periode.

- Premier League er en maraton, en tøff liga hvor lag vil gjøre feil og hvor en hver uke møter vanskelige lag. Vi er fortsatt med i toppkampen og mye kan skje på de 16 kampene som er igjen, forteller Kolo til Liverpool Echo.

- Førsteomgangen mot Aston Villa ble veldig hard for oss. De hadde to sterke spisser og hadde selvtillit etter seieren de fikk på Anfield i fjor, men manageren justerte på laget og vi greide å snu det. Vi har fleksibiliteten til å tilpasse oss flere systemer og det var en god reaksjon etter å ha kommet under med 2-0. Det var viktig at vi fikk med oss et poeng da det opprettholder raden av kamper uten tap.

- Simon er sterk mentalt og vil komme igjennom dette, svarer veteranen på spørsmål om keeper Simon Mignolet, som igjen forårsaket et baklengsmål. – Jeg har sagt til ham at livet for forsvarere og keeper er slik. Du kan spille 120 kamper uten å gjøre en feil og så gjør du to på to kamper.

- Det er imidlertid ikke bare Simon, alle behøver å reise seg. Den bakre fireren kunne ha gjort alt bedre. Vi vet vi har et sterkt forsvar da vi tidligere har holdt buret rent i flere kamper, men vi vil arbeide med dette på trening og sørge for at vi blir bedre.

- Nå må vi tenke framover mot neste kamp og være positive. Vi har noen dager å komme oss på og vi vil analysere ting. Vi må bare sørge for ikke å gjøre de samme feilene en gang til. Når du er i en vanskelig periode får du svaret på om du har et sterkt lag, og vi er et sterkt lag.