- Vi må få orden på forsvaret

Liverpools forsvar har vært lekk som en sil i sesongens fem første ligakamper, og har sluppet inn hele åtte mål. Nå bebuder Brendan Rodgers at han vil ta grep for å få skikk på den defensive organiseringen.

Rodgers forteller til Liverpool Echo at hans mannskap vil trene intenst på å forsvare seg mot dødballer foran helgens Merseyside-derby på Anfield.

- Vi behøver å jobbe ekstra hardt med dette, innrømmer Liverpool-manageren.

- Vi har allerede brukt mye tid på organiseringen av laget, så vi må analysere dette dypere. Det første målet mot West Ham var et skuffende mål å slippe inn.

- Vi har ingen unnskyldninger. Vi har forandret litt på laget, noe som vi må gjøre av og til, men vi har ingen unnskyldninger. Vi dro til London for å vinne kampen.

- Det er lett å snakke om ettervirkningene av den første Champions League-kampen, men det skal vi ikke gjøre.

- Jeg ønsker ikke å kritisere spillerne. De er en flott gruppe å jobbe med, og vi har hentet inn flere nye spillere foran denne sesongen. Vi vil bli bedre utover i sesongen.

- Vi vil fortsette på den jobben vi har begynt på. Vi har rett og slett ikke spilt bra nok så langt. Så enkelt er det.

- Jeg kan stå her og komme med unnskyldninger, som antallet skadde spillere vi har, men det eneste vi kan gjøre er å stå sammen når vi taper. Jeg ønsker ikke å fordele skyld, men akter kun å fokusere på prestajonsnivået vårt og se på hvordan vi kan få resultater.

- Med Champions League-fotball denne sesongen får vi mindre tid til å jobbe med laget. Du spiller lørdag, og benytter søndag og mandag til å komme til hektene igjen. Så spiller du tirsdag, og de spillerne som spilte vil hvile på onsdag og torsdag, og så kjører vi en taktikk-økt fredag. Deretter står du foran neste kamp. Men vi kan ikke klage over slikt. Vi er glade for at det er slik, og vi må bare bli vant til det. Vi forventer rett og slett å prestere bedre enn dette.

- Premier League har hovedprioritet. Det er vårt brød og smør. Vi ønsker å beholde vår posisjon blant topp fire, men for å klare det må vi vinne kamper.

- Vårt fokus nå er kun på neste kamp. Klubben vår har en stor historie i Champions League, så det er flott å være tilbake i turneringen etter så mange år, men nå, og spesielt etter at den første Champions League-kampen er unnagjort, må vi konsentrere oss om å spille fotball.

- Vi har gjort oss fortjent til å spille i Champions League denne sesongen, men vi ønsker samtidig å gjøre det bra i Premier League.