- Vi må finne borteformen

Brendan Rodgers sier at hans lag nå må gjøre det de kan for å gjenskape den form og de resultater som Liverpool har på Anfield, også når de spiller borte.

Liverpool har plukket nest flest poeng på eget gress i Premier League denne sesongen, men kommer bare på en 10.plass hvis en skulle telle opp på bortebane. Nå ønsker Brendan Rodgers at dette kan forandres fremover, med start mot Fulham.

- Vi kan være i stand til å spille borte slik vi har spilt hjemme, hevder manageren overfor Liverpool Echo. – Hvis du ser på måten vi spilte på i helgen er det slik vi ønsker å opptre i hver eneste kamp – ypperlig organisert, hvor kompakte vi er i laget når vi ikke har ballen, presset på ballfører og intensiteten til å vinne igjen ballen.

- I tillegg viste vi våre defensive kvaliteter og ga dem veldig få muligheter. Da vi hadde ballen var vi farlige og effektive.

- Til tider synes jeg ikke vi har fått de resultatene på bortebane som jeg synes spillet har fortjent, men vår form er glimrende. Vi reiser til Fulham breddfulle av selvtillit og må holde dette gående.

- Det vil bli to forskjellige kamper, men tanken er å få like mange poeng i begge, fortsetter Brendan Rodgers om det å møte ligaleder Arsenal sist helg og bunnlaget Fulham i kveld.

- Hver kamp er viktig og Fulham vil bli en vanskelig utfordring for oss. De fikk et meget hederlig poeng mot Manchester United hvor de stod sterkt i mot. Det vil ha fått mer selvtillit etter det.

- Jeg har arbeidet sammen med spillere som Steve Sidwell, Scott Parker og Damien Duff, de har noen gode spillere. René Meulensteen er en offensiv trener og siden de er hjemmelaget vil jeg forvente at du vil prøve å vinne kampen.

- Det finnes ingen lette bortekamper i Premier League, men vi har tro og selvtillit i vårt spill og ønsker å bringe det inn i kampen mot Fulham.